See you at R+T Stuttgart 2024

Sunconfex Group
February 1, 2024

De nieuwste doeken, speciaalbier én een exclusief zeepzakje. Genoeg redenen om eens langs te komen?

BEZOEK ONS OP R+T STUTTGART

HAL 1, STAND 1C32

Van 19 tot 23 februari vindt in Messe Stuttgart R+T plaats, de hoogmis van de zonweringsindustrie. Uiteraard ontbreekt de Sunconfex Group niet.

Innovatie voor vandaag en morgen

Binnen de groep specialiseert Sunconfex zich in de confectievan doek op maat voor screens en luifels. Dat doen we in Ieper en in de nieuwe vestiging in het Duitse Leipheim. Onze kernwaarden? Kwaliteit, betrouwbaarheid, capaciteit en duurzaamheid, voortgestuwd door continue innovatie.

Zo zijn we klaar om je te ondersteunen bij een digitaal product paspoort voor je doeken. En we maken je duurzaamheidsrapportage makkelijker dankzij Scope 3 data.

Doeken die grenzen verleggen

Solaye Fabrics is de exclusieve verdeler van de Alkenz Sunshadow-screendoeken voor Europa. Een merk dat bekend staat voor z’n hoogwaardige doeken in een breed assortiment, dat steeds vernieuwd en uitgebreid wordt. Op R+T maak je kennis met de Chameleon 3500, de Sunshadow 3000 ALU en de Purolux 3000.

Santé en smakelijk!

Zoals je van onze service gewoon bent: ook op R+T zorgen we goed voor je. Terwijl je onze innovaties ontdekt, schenken we graag een Belgisch of Duits speciaalbiertje voor je in. Proef ook de lokale hapjes. En neem zeker een exclusief zeepzakje mee naar huis, gemaakt uit snijresten van onze doeken.

We kijken er alvast naar uit.

Tot in Stuttgart!

Het volledige team van Sunconfex Group.

Wil je meer te weten komen over Sunconfex?

Neem contact met ons op en wij helpen jou verder.

Contacteer ons