De voordelen van onze technologieën ClickOn2 en ZipFix

Sunconfex
March 15, 2023

Sunconfex Group investeert voortdurend in Research & Development. Met succes. Zo ontwikkelden we innovatieve technologieën die van Sunconfex-screens de strakste op de markt maken. Integreer je alle innovaties, dan krijgen je zonweringsdoeken het SmartFit-kwaliteitslabel en geniet je de zekerheid van perfectie.


Met de ClickOn2- en ZipFix-montageprofielen bevestig je een zonweringsdoek vlot aan de oprolbuis en hangt de screen altijd strak in de raampartij. De meerwaarde van deze vooruitstrevende bevestigingssystemen? Ontdek het voordeel voor fabrikant, installateur en consument …


Geen horizontale afdruklijnen

Esthetisch voordeel voor de consument


Een zonweringsdoek met traditionele peesbevestiging dat een tijdje opgerold is geweest, vertoont meestal horizontale afdruklijnen.


Een doek uitgerust met ClickOn2-montageprofiel reduceert die storende afdruklijnen tot een absoluut minimum. Met het ingenieuze ZipFix-systeem behoren ontsierende afdruklijnen zelfs helemaal tot het verleden. Je garantie voor een rimpelloos resultaat.


Snelle en eenvoudige montage

Praktisch voordeel voor de installateur


In één beweging bevestig je het doek aan de oprolbuis. Dankzij het plug & play-principe van ClickOn2 doe je dat sneller dan traditionele systemen. Met het ZipFix-profiel kan je een doek ook vlot corrigeren tijdens het plaatsen – én perfect loodrecht monteren ten opzichte van de onderlat.


Is een zonweringsdoek aan vervanging toe? Dankzij ClickOn2 en ZipFix is dat klusje in enkele minuten geklaard.


Sneller werken, minder verspillen

Economisch voordeel voor de fabrikant


De montage van een doek van 3 meter lang mét ZipFix-bevestiging verloopt gemiddeld dubbel zo snel dan een doek met traditionele peesbevestiging. Bovendien spaar je per screen 1 pees en 3 cm textiel uit, doordat de lus wegvalt. Met ClickOn2 verloopt de montage zelfs nog sneller.


Extra pluspunt voor beide bevestigingssystemen: het is niet nodig om het zonweringsdoek uit te rekken tijdens het montageproces.

Wil je meer te weten komen over Sunconfex?

Neem contact met ons op en wij helpen jou verder.

Contacteer ons